10 feet

10 Feet is een internationaal merk dat tijdloze en hedendaagse stijlen combineert en je look een moeiteloos en chique uitstraling geven. Stoere en opvallende stijlen die werken voor het dagelijks leven is onze focus. Onze liefde voor unieke details, prachtige versieringen en een harde rand zijn consistent in onze collecties.
Zoals elke vrouw in Amsterdam willen we de vrijheid van verkeer in ieder kledingstuk behouden, zonder afbreuk te doen aan onze stijl.

 

Elke collectie biedt een compleet assortiment van de mode essentials – het geven van een kast gevuld met alles wat vrouwen nodig hebben om zich voor elke gelegenheid te kleden, zowel overdag als ‘s nachts.
10 FEET ontwerpen van een ready-to-wear collectie komen vier keer per jaar uit, samen met een geselecteerde collectie accessoires als aanvulling op de uitstraling en styling van de collectie. Zij streven naar een modemerk dat de spectaculaire wereld van de mode zich verenigt met succes business te creëren. Een merk waarmee vrouwen zich trots voelen het te dragen met producten die rijk zijn aan details en van hoge kwaliteit.

logo-10-feet